Team


 

RED-O is opgericht door twee ondernemende vastgoedprofessionals die samen al 40 jaar actief zijn in de vastgoedmarkt. Ieder vanuit opgebouwd en bewezen netwerk, expertise en gedrevenheid. Ze gaan voor optimale woonkwaliteit en rendement door flexibel te opereren met een goed netwerk van specialisten om hen heen.

Wynand Verhoef

Wynand is een energieke, resultaatgerichte, creatieve vastgoedprofessional. In de afgelopen jaren hij heeft zich ontwikkeld als echte ondernemer. Hij heeft sinds de oprichting van RED-O in 2019 laten zien dat hij diverse investeringen en ontwikkelingskansen met investeringspartners kan creëren en succesvol verder kan brengen. Hij is hierbij de spin in het web. Zorgt ervoor dat hij met de juiste partners in zijn netwerk de projecten haalbaar maakt. Ook het assetmanagement en de structurering van diverse beleggingen kan hij vanuit zijn ervaring gedegen uitwerken. De koppeling van alle activiteiten van aankoop tot exploitatie en verkoop maakt hij door met diverse partners de focus te leggen op een ieders kennis, capaciteit en netwerk.

Robert Hellings

Robert is een ambitieuze, zelfstandige en onafhankelijke ontwikkelaar. Al meer dan 20 jaar is hij risicodragend aan het ontwikkelen met zijn bedrijf Cedrus Vastgoed met inmiddels een lijst van gerealiseerde projecten waar hij trots op is. Hij heeft zowel objecten voor kopers, beleggershuur als zorgbehoevenden gerealiseerd. De combinatie van Robert als aandeelhouder van RED-O en de ervaring die hij bij zich draagt als zelfstandig ontwikkelaar maakt dat hij er een gouden duo ontstaat met Wynand als de creatieve “dealmaker” die zich volledig focust op interessante ontwikkelingen, goede beleggingen en het strategisch beheer. Robert kan nog meer in zijn kracht gezet worden als “de” ontwikkelaar de komende jaren.

Contact


 

De Krachtcentrale
Havenstraat 76
1271 AG Huizen

Wynand Verhoef

T   0615829106
E   wv@red-o.nl
 LinkedIn

 

 

Robert Hellings

T   0651315563
E   rh@red-o.nl
 LinkedIn

 

Bezoekadres


 

Red-O houdt kantoor in De Krachtcentrale in Huizen. Een levendige en dynamische omgeving met haar ‘bewoners’ en café-restaurant. Geen gerestaureerd Rijksmonument als décor maar een levenswerk dat met eigen handen is getransformeerd en gerealiseerd door de eigenaar, ontwerper & kunstenaar Peter Kos.

Vanaf het begin was het duidelijk, en zichtbaar op de maquette, dat het een eigenzinnig architectonisch ontwerp zou worden van de eigenaar Peter Kos. Geen gewone restauratie maar een transformatie en het verwezenlijken van een visie:

“De Krachtcentrale behouden voor het Gooi en te ontwikkelen tot een multifunctionele, inspirerende en toegankelijke locatie”.

Een karakteristieke industriële uitstraling  in de “Nieuwe Zakelijke” stijl gecombineerd met een verrassend creatieve indeling en constructie. Een tegenstelling met een zeer geslaagd eindresultaat.

De Krachtcentrale
Havenstraat 76
1271 AG Huizen