Team


 

RED-O is opgericht door twee ondernemende vastgoedprofessionals die samen al 40 jaar actief zijn in de vastgoedmarkt. Ieder vanuit opgebouwd en bewezen netwerk, expertise en gedrevenheid. Ze gaan voor optimale woonkwaliteit en rendement door flexibel te opereren met een goed netwerk van specialisten om hen heen.

Wynand Verhoef

Wynand is een energieke, resultaatgerichte vastgoedprofessional. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan bij EY als vastgoedconsultant en bij MN (vermogensbeheerder) als verantwoordelijke voor de dispositie en acquisitie van woningen, winkels en kantoren. In zijn laatste functie heeft hij voor twee pensioenfondsen voor ruim 500 miljoen aan nieuwbouwwoningen opgekocht. Zowel woningen en appartementen in het sociale segment als in het middenhuur segment.

Robert Hellings

Robert is een ambitieuze, zelfstandige en onafhankelijke ontwikkelaar. Sinds 18 jaar is hij risicodragend aan het ontwikkelen met inmiddels een lijst van gerealiseerde projecten waar hij trots op is. Hij heeft zowel objecten voor kopers, beleggershuur als zorgbehoevenden gerealiseerd.

Contact


 

Geeneindseweg 12
5708 BB Helmond

De Tinfabriek
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

Wynand Verhoef

T   0615829106
E   wv@red-o.nl
 LinkedIn

 

 

Robert Hellings

T   0651315563
E   rh@red-o.nl
 LinkedIn